„JUNGTYS“ – projektas suteikiantis daugiau galimybių atliepti jaunuolių poreikius

JUNGTYS - projektas suteikiantis daugiau galimybių atliepti jaunuolių poreikius Jaunimo reikalų agentūra ir 35 partneriai įgyvendina projektą „JUNGTYS” 07-020-P-0001 laikotarpiu 2024-03-06-2028-02-29, kurio tikslas – mažinti neaktyvių jaunų žmonių skaičių, tikslingai dirbant su mažiau…

Continue Reading„JUNGTYS“ – projektas suteikiantis daugiau galimybių atliepti jaunuolių poreikius

AKTYVIAI SKLEIDŽIAME ŽINIĄ APIE SAVE

Per 2023 m. aplankėme daugiau nei 10 mokyklų Kauno apskrityje ir mieste. Savanorių centro komanda nuolat keliavo į Kauno ir Kauno rajono mokyklas pristatyti vietinių ir tarptautinių savanorystės galimybių. Paskutinį kartą buvome Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centrą ir Kauno Jono Basanavičiaus gimnazijose. „Vartų“ darbuotojos Andrija ir Aistė pristatė kuo gyvena ir kvėpuoja pati Patria bei papasakojo, ko jaunuoliai gali tikėtis atvykę į atvirą jaunimo centrą.

Continue ReadingAKTYVIAI SKLEIDŽIAME ŽINIĄ APIE SAVE

Projekto „Metodinės kortelės – kelias į savirealizaciją“ vaisiai

Jaunimo reikalų agentūros finansuojamame projekte "Metodinės kortelės- kelias į savirealizaciją" dalyvavo 234 dalyviai (35 jaunuoliai ir 199 specialistai). Jo tikslas buvo sukurti saugią savanorystės erdvę, kurioje jaunas žmogus galėtų dalintis savo poreikiais, išsakytų lūkesčius ir realizuotų save. Projekto metu kuriant korteles buvo kuriama saugi lygiavertė bendravimu  grįsta erdvė, kurios metu buvo įtraukiami š kūrybinį procesą turintys ir neturintys savanorystės patirties jaunuoliai, turintys ir ne tiek daug turintys patirties mentoriai, kuratoriai, tutoriai bei savanorystės specialistė ir mūsų organizacijos dalininkė Neringa Kurapkaitienė. 

Continue ReadingProjekto „Metodinės kortelės – kelias į savirealizaciją“ vaisiai